Menü

Új, megbízható akkumulátoros technika

A HAUPA akkumulátorok a MAKITA 18 V töltés rendszerével kompatibilisek. A HAUPA készülékház kompatibilis a MAKITA 18 V akkumulátoraival.
Döntő előny a hiánytalan kompatibilitás egy már jelenleg meglévő MAKITA szerszámparkba. Egy akkumulátor, felhasználható a 200+ MAKITA akkumulátoros készülékeknél, valamint most már a 28 HAUPA akkumulátoros készülékben.
Hogy a döntést a vásárlás mellett még egyszerűbbé tegyük, mostantól akkumulátoros készülékeinket az alábbiak szerint, 3 különböző változatban kínáljuk.

1.  Készülék + akkumulátor + töltőkészülék + szállítókoffer (Smart-Stabhydraulik SysCon dobozban) Amennyiben egységesen mindenben a HAUPA -t akarja használni. Egy márka, egy rendszer.
2.  Készülék akkumulátor nélkül, töltőkészülék nélkül, szállítókofferben (Smart-Stabhydraulik SysCon dobozban) Amennyiben már van számos kompatibilis 18 V töltéssel kapcsolatos eszköze.
3.  Készülék akkumulátor nélkül, töltőkészülék nélkül dobozban Amennyiben már van számos kompatibilis 18 V töltéssel kapcsolatos eszköze és van önálló szállítókoffer készlete.

Újként programunkban vannak adapterek, melyek a gépeinket a következő 18 V akkumulátoros technikákkal teszik kompatibilissé, ezzel nem csak kompatibilitást, de rugalmasságot is kölcsönözve, mint fent a MAKITA -val kapcsolatban:
• Adapter készülékbefogással HAUPA/MAKITA készüléket 18 V-os BOSCH -ra
• Adapter készülékbefogással HAUPA/MAKITA készüléket 18 V-os MILWAUKEE -ra